..........................................Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα * για τις δραστηριότητες των Μεγαλοπολιτών
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, δημοσιογράφος, και Πέτρος Σ. Αϊβαλής, από την εφημ. "Αρκαδικό Βήμα" * επικοινωνία: kepeme@gmail.com
...................... ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ // ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1988 * Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ... * ειδήσεις από τις τοπικές Κοινότητες της Μεγαλοπόλεως * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Καλοκαίρι 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια μας....

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας


~~~~~~~~~~~~~~

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Έως 31 Αυγούστου τα δελτία ΟΓΑ για κοινωνικό τουρισμό



Μετά την κλήρωση της 20ής Ιουλίου 2016, οι 337.000 δικαιούχοι των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας του ΛΑΕ/ΟΓΑ μπορούν να προσέρχονται στα ΚΕΠ και να παραλαμβάνουν τα δελτία τους.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 5/9/2016, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.
Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ(Ηλεκτρονικές υπηρεσίες, Κλάδος Αγροτικής Εστίας), στην οποία μπορούν να αναζητηθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα.

Για τα βιβλία

Για το πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων, από 23/7/2016, οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία, αλλά απευθύνονται απευθείας στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.

Τα προγράμματα

Τα προγράμματα που υλοποιούνται, είναι:
• Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού για 55.000 άτομα, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
• Πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού για 4.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
• Εκδρομικό πρόγραμμα τριήμερων ή μονοήμερων εκδρομών για 37.000 δικαιούχους, διάρκειας έως 8 Μάιου 2017.
• Πρόγραμμα δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου για 66.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Μαΐου 2017.
• Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων για 175.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Κοινωνικός και ιαματικός τουρισμός

Για τα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την επιβεβαίωση κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισέρχονται, οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον δύο ημέρες πριν την προσέλευσή τους στο τουριστικό κατάλυμα. 
Η διαδικασία είναι υποχρεωτική, προκειμένου, στη συνέχεια, οι δικαιούχοι να παραλάβουν από οποιοδήποτε ΚΕΠ τα δελτία τους, στα οποία θα εκτυπώνεται και η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η κράτηση.
____________
efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου