..........................................Σελίδες της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα * για τις δραστηριότητες των Μεγαλοπολιτών
Επιμέλεια σελίδας: Πάνος Σ. Αϊβαλής, δημοσιογράφος, και Πέτρος Σ. Αϊβαλής, από την εφημ. "Αρκαδικό Βήμα" * επικοινωνία: kepeme@gmail.com
...................... ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ // ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ 1988 * Ειδήσεις - Ανταποκρίσεις - Ρεπορτάζ - Συνεντεύξεις - Videos - Διεθνή Νέα - Απόδημος Ελληνισμός ... * ειδήσεις από τις τοπικές Κοινότητες της Μεγαλοπόλεως * περιήγησης, οικοτουρισμός, πολιτισμός * Καλοκαίρι 2018 περιδιάβαση στα όμορφα χωριουδάκια μας....

Αυτός που αγωνίζεται μπορεί να χάσει, όμως αυτός που δεν αγωνίζεται ήδη έχει χάσει.

Bertolt Brecht, 1898-1956, Γερμανός συγγραφέας


~~~~~~~~~~~~~~

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Νέες ειδικότητες στην ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Ειδικότητα «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος» - Ειδικότητα «Συνοδός Βουνού» - Για το διδακτικό έτος 2017-18 οι εγγραφές ξεκίνησαν!

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  

Νέα ειδικότητα στην ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας που λειτουργεί ως Δημόσιο ΙΕΚ

Νέες ειδικότητες στην ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας.  Ειδικότητα «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος» -  Ειδικότητα «Συνοδός Βουνού»
Η ιστορική Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας στη Στεμνίτσα Αρκαδίας λειτουργεί ως Δημόσιο ΙΕΚ με την ειδικότητα «Τεχνικός Χειροποίητου Κοσμήματος και Σχεδιασμού Κοσμήματος». Εδώ και πολλά χρόνια, η Σχολή παράγει σταθερά μια εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, διδάσκοντας το αντικείμενο του Κοσμήματος σε σπουδαστές από όλη την Ελλάδα.
Με ιδιαίτερα πλούσια δραστηριότητα, η Σχολή έχει στο ενεργητικό της πλήθος βραβείων σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς design κοσμήματος, εκθέσεις, σεμινάρια εξειδικευμένων τεχνικών, αλλά και τη μοναδική στην Ελλάδα επιχειρηματική θερμοκοιτίδα εκπαιδευτικού ιδρύματος, που λειτουργεί με εμπορική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσφέροντας στους σπουδαστές και αποφοίτους της τη βάση για την επαγγελματική τους εξέλιξη στον χώρο της Αργυροχρυσοχοΐας.
Για το διδακτικό έτος 2017-18 οι εγγραφές ξεκίνησαν! Πληροφορίες και λεπτομέρειες μπορεί κανείς να βρει στην ιστοσελίδα της Σχολής (http://epas-stemn.ark.sch.gr/) , καθώς και στα τηλέφωνα 2795081514, 6979255403.
Στο ΙΕΚ Στεμνίτσας προκηρύσσεται προς λειτουργία από φέτος, διδακτικό έτος 2017-18, και η ειδικότητα «Συνοδός Βουνού». Με την πρόσφατη ανάπτυξη και την επιτυχημένη λειτουργία των πιστοποιημένων πεζοπορικών μονοπατιών στην περιοχή του όρους του Μαινάλου, στα πέριξ της Στεμνίτσας, η λειτουργία της αντίστοιχης ειδικότητας έχει ως στόχο την ανάπτυξη σχετικών δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή και την άμεση απορρόφηση αποφοίτων.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου. Το πρώτο βήμα των εγγραφών γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δία Βίου Μάθησης (http://www.gsae.edu.gr/el/) και ειδικότερα στον σύνδεσμο https://diek.it.minedu.gov.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου